laa

laa

Sunday 1 April 2012

Something About /-


2 Nisan sabah 5, karekterimiz uyuyamaz. Arkada Daft Punk 63738282729 kez doner durur. Karnim mi acikti ne? Ama buzdolabina gidemeyecek kadar tembel ve yorgunum suan... Ne olurdu en azindan bir elma ucup gelseydi hatta Ryuuk getirdesdi... Guzel hayaller bunlar tabi ama konu baska.

Ne demistim buyumekten nefret ediyorum, onun getirdigi sorumluluk ve acilardan nefret ediyorum vazgectim 8 yasinda da olmayayim, annemin karnina birileri beni geri koyabilir mi? Ya da yer yuzundeki butun insanlar silinse? Hic internet, tv ve hatta elektrik olmasa... Geriye donus yapsak... it might not be the time?

Gun gectikce akcigerlerime cektigim her yeni oksijenle ölüme biraz daha yaklasiyorum.. tabi siz de öyle, ama simdi ölümden bahsetmenin yeri degil. Ve zamani... Zaman... You and me time and space der River Song. Bunu yazarken hatirlamasaydim iyiydi de...



Neyse mevzu hala baska, cok baska bu sefer. Cok cok baska. O kadar baska ki ben bile bilmiyorum ve hayir her seferinde butun kehanetlerim tutacak degil. Anliyor musun? Suan yaniliyorum mesela hicte umdugum gibi olmayacak cunku mevzu baska!


Kucuk gremlinler var mesela bu hikayemizde...


Artik uyumali ama yagmur yagiyor. Sarkida da öyle...


Devam eder...

Ama ANLATAMIYORUM KI !...


Iyi geceler Gallifrey!